Frøken Stjernevise er min idé-fe og muse.
Jeg mødte Frøken Stjernevise for første gang til et kursus for kreativitet – efter en meditation dukkede hun pludselig frem på papiret, enkel i stregen og poetisk i tanken – og lige siden har hun været en uvurderlig del af min indre verden, af min indre skattekiste.
Hun hjælper mig med at genfinde barndommens eventyrverden, pirrer min fantasi og lokker kreativiteten frem.

 

 

 

 

 

Seneste udgave af Frøken Stjernevise

På et hemmeligt sted mellem himmel og jord findes hendes gemmested og hjemsted – hendes bolig.Flyvende kommer hun til mig ude fra stjernernes vrimmel over Mælkevejen, rundt om Carlsvognen og forbi Cassiopeias blide bløde blinken – og er fødselshjælper på mine drømme og filosofiske tanker.
Om hun virkelig er i familie med Klokkeblomst kan jeg kun gisne om, men der er nok en vis lighed selvom Stjernevises fremtoning er lidt mere difus.